Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη παραμυθένια πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ

4 μήνες ago
351 Views


Κόσμος κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος , άκουσε τις χορωδίες , πέρασε από την μεγάλη ρόδα που έχει στηθεί για μία βόλτα στα αστέρια, είδε το δέντρο να ανάβει και διασκέδασε με τον Φοίβο Δεληβοριά. 


Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους να παίξουν στη πλατεία που είχε πλημμυρίσει από φωνές και χαμόγελα και να τραγουδήσουν.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήµου Ναυπλιέων, στην Πλατεία Συντάγματος, µε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, εκπλήξεις για τα παιδιά, και το Φοίβο Δεληβοριά στο τραγούδι, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Το σύνθημα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που τόνισε ότι : «Το άναμμα των φώτων του δέντρου στην πλατεία Συντάγματος, ας αποτελέσει την απαρχή για το «άναμμα» της αισιοδοξίας που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Ας φροντίσουμε να κάνουμε κάθε σπίτι κάθε βιτρίνα καταστήματος γιορτινή και να συμβάλουμε όλοι, πολίτες και Δήμος, ο καθένας από την πλευρά του στον φετινό εορτασμό του 12ημέρου».
Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *