ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Βασίλης Βασιλόπουλος: Παραίτηση με καταγγελίες κατά Κωστούρου στο Ναύπλιο

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι λέει στο έγγραφο της παραίτησής του, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κωστούρο

Την παραίτησή του από μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου και την απομάκρυνσή του από το δημοτικό συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» δημοσιοποίησε σήμερα ο γιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος, λέγοντας στο δήμαρχο Ναυπλιέων ότι “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι“.

Με ευθείες βολές κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ο κος Βασιλόπουλος ανακοινώνει δημόσια τη διακοπή της συνεργασίας του με την Επόμενη μέρα του Δ. Κωστούρου, σημειώνοντας:

«Με το παρόν Δελτίο Τύπου θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου από την Δημοτική Παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» της οποίας ηγείται ο κ. Δημήτρης Κωστούρος.

Οι λόγοι της παραίτησής μου αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης την οποία του έχω αποστείλει και την οποία σας επισυνάπτω.

Είναι για εμένα ηθικά αυτονόητη και την παραίτησή μου από μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, θέση την οποία κατείχα ως προταθείς από την Δημοτική Αρχή. Για τον λόγω αυτό απέστειλα ανάλογη επιστολή και στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Τάσο Ζαφείρη.

Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω ότι, παραμένω πάντοτε στην διάθεση των συνδημοτών μου για κάθε τι που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και ότι η διακοπή κάθε συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή δεν συνεπάγεται και την διακοπή της εθελοντικής μου προσφοράς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Το έγγραφο της παραίτησης Βασιλόπουλου

Έγγραφο παραίτησης Βασίλη Βασιλόπουλου από Επόμενη Μέρα (1)
Έγγραφο παραίτησης Βασίλη Βασιλόπουλου από Επόμενη Μέρα (2)
Έγγραφο παραίτησης Βασίλη Βασιλόπουλου από Επόμενη Μέρα (3)

Ο κος Βασιλόπουλος σημειώνει ότι «τίποτα απ΄ όσα συμφωνήσαμε δεν υλοποιήθηκε», ενώ αναφέρεται σε «θέματα ηθικής τάξης και νομιμότητας». Λέει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κωστούρο: «Απέφυγες να απαντήσεις στις δημόσιες κατηγορίες που σου απηύθυναν για διασπάθιση δημοτικού χρήματος, αναλυτικά και με στοιχεία».

Τονίζει δε ο κος Βασιλόπουλος, ότι «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί πλέοπν να ανήκει στην παράταξη του δημάρχου Ναυπλιέων.

Related Articles

Back to top button