Να ευχαριστήσω ξανά τον κ. Γκόνη για την ευκαιρία και αφορμή ενημέρωσης του κόσμου.

1 μήνα ago
81 Views

Να ευχαριστήσω ξανά τον κ. Γκόνη για την ευκαιρία και αφορμή ενημέρωσης του κόσμου.


Θα ήθελα να καλωσορίσω τον υποψήφιο δήμαρχο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Κώστα Γκόνη στον προεκλογικό αγώνα. 
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω επίσης για την ευκαιρία που δίνει στους συνεργάτες μου σε μένα και σε όλη την παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» να ενημερώσουμε τον ίδιο και τον κόσμο για ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα σε ότι αφορά τα σχολεία του Δήμου. Θεωρώντας δεδομένο το ενδιαφέρον του περιμένω να παρακολουθήσει όλα τα δελτία τύπου που θα ακολουθήσουν.


Η συντήρηση των κτιριακών αλλά και των λειτουργικών σχολικών υποδομών είναι ένας καθημερινός αγώνας. Προϋποθέτει αγάπη , αίσθημα ευθύνης , υπομονή και επιμονή. Δεν έχει μόνο νίκες δεν μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Όμως μπορεί να είναι σπουδαίο όπως στα σχολεία μας. Αυτοί που καθημερινά βιώνουν τον αγώνα του δήμου να συντηρήσει , να ανακαινίσει, να αντικαταστήσει , να εκσυγχρονίσει , να βελτιώσει , να αλλάξει , να ενισχύσει και να τροφοδοτήσει τις σχολικές μονάδες τη δυσκολότερη εποχή την οποία διανύουμε μπορούν να αξιολογήσουν να κρίνουν και να επικρίνουν ή ενίοτε να ευχαριστήσουν. Υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμη και θα γίνουν. Να ευχαριστήσω ξανά τον κ. Γκόνη για την ευκαιρία και αφορμή ενημέρωσης του κόσμου. 
Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου. 
Ξεκινώντας με το πρώτο γυμνάσιο Ναυπλίου παρουσιάζουμε εργασίες στο χώρο , χωρίς όμως να προσπεράσουμε τις χρηματοδοτήσεις του δήμου για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των παιδιών στο εσωτερικό και εξωτερικό και σε προγράμματα ανταλλαγής μαθητών ή αδελφοποιήσεων σχολείων. 
Οι επενδύσεις στους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικότερες από ότι στους τοίχους και λέγοντας επενδύσεις, εννοούμε όλα εκείνα τα ερεθίσματα και κίνητρα που δίνονται στα παιδιά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ταξιδέψουν.
Μερικές από τις εργασίες στο πρώτο γυμνάσιο είναι :
Το εξωτερικό βάψιμο σε όλο το κτίριο.
Το βάψιμο σε αίθουσες διδασκαλίας .
Η δημιουργία και λειτουργία της αίθουσας ρομποτικής.
Ο εξοπλισμός ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
Η ανακαίνιση των τουαλετών.
Η κατασκευή καινούριας εξωτερικής πόρτας.
Η κατασκευή εσωτερικών πορτών.
Και άλλα πολλά με δεδομένο φυσικά όλον εκείνο τον απαραίτητο εφοδιασμό αναλώσιμων υλικών για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
Τοποθετήσαμε παγκάκια , μπασκέτες και φυτέψαμε δέντρα στο προαύλιο.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *