Νεκρά από φόλες τουλάχιστον 5 σκυλιά στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου

4 μήνες ago
105 Views

Έχει ήδη γίνει γνωστό από τα social media εκτός όμως από την σελίδα του φιλοζωικού συλλόγου στην οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αναρτηθεί τίποτα αλλά μπορεί απλά να μην έχουν προλάβει οι άνθρωποι βέβαια με τόσα περιστατικά κάθε μέρα.

Μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα των νεκρών σκυλιών από φόλα βρέθηκε φιλόζωη που έψαχνε τα σκυλιά για αν τα ταΐσει όπως φαίνεται ότι έκανε προς τιμήν της αρκετά συχνά.

Μόνο που όταν βρήκε τελικά τα σκυλιά την περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Βρήκε τουλάχιστον πέντε νεκρά σκυλιά από φόλα. Τα πέντε άτυχα σκυλιά φρόντιζε η συγκεκριμένη κυρία και μάλιστα με δικά της έξοδα προς τιμήν της και είναι προφανές ότι στην κοινωνία που ζούμε κάποιος που δεν αγαπάει τα ζώα τα τάισε με φόλα και αργοπέθαιναν από προχτές το βράδυ μέχρι να τα εντοπίσει νεκρά σε χωράφι έξω από το χωρίο η εθελόντρια νεκρά και τα πέντε σκυλιά από φόλα.

Αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε και για του λόγου το αληθές το χωριό στο οποίο συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό με φόλα είναι ο Άγιος Αδριανός Ναυπλίου, ένα χωριό στο οποίο δεν φημίζονται οι κάτοικοι του ότι αγαπούν ιδιαίτερα τα αδέσποτα σκυλιά, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το μοναδικό που έχει συμβεί σε αυτό το χωριό.

Παρακαλώ δημοσιεύστε το για να φανεί επιτέλους ποια ακριβώς είναι η κοινωνία μας.

Ευχαριστώ πολύ.      

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *