Ο Τάσος Ζαφείρης Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου

2 μήνες ago
89 Views

Ορκίσθηκαν τα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου » τους εξής: 

1) Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ζαφείρη Αναστάσιο με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Γαβρήλο . 
2) Τον Δημοτικό Σύμβουλο( εκ της μειοψηφίας) κ.Καραγιάννη Δημήτριο με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπουζαλά Γεώργιο ( εκ της μειοψηφίας). 
3)Τον κ.Πέζο Αναστάσιο με αναπληρωτή τον κ.Καρύγιαννη Αναστάσιο, δημότες με ανάλογη επαγγελματική ,κοινωνική δράση ή ειδικές γνώσεις με το σκοπό του νομικού προσώπου. 
4) Τον κ.Βασιλόπουλου Βασίλειο, με αναπληρωτή τον κ.Τσίρο Δημήτριο, δημότες με ανάλογη επαγγελματική ,κοινωνική δράση ή ειδικές γνώσεις με το σκοπό του νομικού προσώπου.

Πρόεδρος του νομικού προσώπου ορίζεται ο κ. Ζαφείρης Αναστάσιος και Αντιπρόεδρος ο κ. Πέζος Αναστάσιος . Τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο Αντιπρόεδρος. Σε περίπτωση απουσίας του κου Ζαφείρη Αναστάσιου, ο αναπληρωτής του κ. Σταύρος Γαβρήλος θα μετέχει στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου .

Η σύνθεση πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Tαμείο Ναυπλίου » ,μετά τον ορισμό μελών και από το Δήμο ΆργουςΜυκηνών , έχει ως εξής: 
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου » θα ακολουθήσει την παρούσα δημοτική περίοδο.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *